Information om kommande renovering och målning av fasad, Diamantgången 33-47

Inom kort kommer det planerade arbetet med att renovera och måla fasaden till den fastighet som är referensfastighet, Dg 33-47, att påbörjas. Arbetet kommer att utföras av en entreprenör som föreningen har upphandlat och som heter Roab. Enligt tidplanen beräknas arbetet med fasadrenovering och målning vara klar cirka vecka 44-45.

* En byggställning kommer att sättas upp runt fastigheten med start vecka 33, 15 augusti.

* För att byggställningen ska kunna monteras upp behöver marken runt fastigheten göras fri. Arbetet med att ta bort buskar och träd cirka en meter från fasaden sker den 10-11 augusti och utförs av Tyresö Handelsträdgård.

* Belysningsarmaturen i entrén, vid ytterdörren, ansvarar föreningen för och det är föreningens entreprenör som kommer att montera bort dem.

* Fastigheten kommer att målas gul, men det kommer att vara en annan nyans av gult än befintlig färgsättning.

Vi hoppas att renoveringen ska gå så smidigt som möjligt och hoppas på förståelse för de olägenheter detta kan innebära för boende på Diamanten. Har du frågor, mejla till styrelsen: styrelsen@brf-diamanten.se eller använd kontaktformuläret här på hemsidan.

Du kan också lägga en lapp med din fråga i brevlådan på Dg 245, föreningens brevlåda. Glöm då inte att ange dina kontaktuppgifter!

Gå regelbundet in på hemsidan, vi uppdaterar den så fort vi har aktuell information om föreningen och området.