Vårstädning

Lördagen den 4:e maj kl. 10:00 samlas vi utanför lokalen på Diamantgången 139.

Förutom att städa området kommer vi ha en liten lista med saker som behöver åtgärdas. Det är bänkar som behöver oljas, dörrar som behöver rengöras m.m. Vi kommer även att tillhandahålla jord så att den som vill kan plantera någon fin blomma eller växt i någon av våra stora blomkrukor.

För varje full sopsäck får man en lott. Vi lottar ut ett par korgar med lite smått och gott! Vuxna har en lottring och barnen en egen. Omkring kl. 12:00 serveras det varmkorv, saft och kaffe med dopp. Lottdragning ca: 12:30.

Kom ihåg att även städa utsidan av området. Containrar kommer att finnas vid garagen bakom 139:an. Tänk på att containerdörrarna måste gå att stänga. OBS! Inga elartiklar, målarburkar, bilbatterier, bildäck eller annat farligt avfall i någon container!

Vi ser fram emot soligt väder och många medverkande så att vi får ett välstädat och fint Diamanten.